Persoonlijk

Een nieuw avontuur

Heey, welkom bij het allereerste artikel op mijn blog!

Een blog beginnen… Iets wat al heel lang in mijn hoofd zit, maar ik veel te spannend vond. Kan ik dit wel? Is dit wel iets voor mij? Vinden mensen het uberhaupt wel interessant om mijn verhalen te lezen? Maarrr… vandaag is het dan zover! Ik heb deze angsten en onzekerheid opzij gezet en nu staat dus mijn eigen blog online. Ik vind het enorm spannend om dit avontuur te beginnen, maar het geeft me ook zoveel energie en nu ik dit artikel aan het schrijven ben krijg ik er nog meer zin in!

quote-comfortzone

Waarom een blog beginnen?

In mijn tienerjaren vond ik het al super leuk om te schrijven. Schriftjes vol met verhalen en gebeurtenissen. Ik vind het heerlijk om van me af te schrijven. Het helpt me ontspannen en alles even naast me neer te leggen.

Mijn passie voor schrijven en de passie voor een gezonde leefstijl is voor mij dus de perfecte reden om deze blog te beginnen. Ik wil graag mijn enthousiasme en ervaringen van een gezond leven met jullie delen en ik hoop jullie hiermee te inspireren, motiveren en te helpen. Ik wil jullie laten zien dat gezond leven niet alleen te maken heeft met voeding en bewegen, maar ook met zelfliefde. Vandaar de naam: Gezond is Liefde. Want gezond leven is liefde voor jezelf!

Binnenkort zal er een blog online komen met mijn weg naar een gezonde leefstijl. Ben je benieuwd naar mijn ervaringen en kan jij wel wat inspiratie gebruiken? Blijf dan vooral mijn blog volgen!

Tagged , ,

2 thoughts on “Een nieuw avontuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.