Over gezondisliefde.nl

Bij een gezonde leefstijl denken mensen vaak aan gezond eten en sporten. Natuurlijk is gezond eten en voldoende bewegen belangrijk voor een gezond lichaam, maar wat ook belangrijk is, is dat je geniet van het leven en dingen doet die je leuk vindt. Gezond leven draait niet alleen om het cijfertje op de weegschaal of om hoe vaak je per week sport, maar ook om lief zijn voor jezelf, luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft en gelukkig zijn.

Gelukkig zijn heeft veel invloed op je gezondheid. Wanneer je gelukkig bent ga je automatisch ook beter voor jezelf en je lichaam zorgen. Laat je geluk dus niet afhangen van het cijfertje op de weegschaal. Je kunt je beter focussen op gezond leven en goed voor jezelf en je lichaam zorgen. Sport omdat dit goed is voor je lichaam. Kies een sport die je leuk vindt en zie het niet als straf, maar als beloning voor je lichaam. Dit ook voor het eten van gezonde voeding.

Ik zie gezond leven als goed zorgen voor jezelf en dus liefde voor jezelf.
Vandaar ook de naam “gezond is liefde”!Op mijn blog lees je niet alleen alles over gezond eten en sporten, maar ook over zelfliefde. Ik deel gezonde recepten, informatie, tips, mijn eigen ervaringen en vooral veel positiviteit.

Naast dat we onszelf en ons lichaam lief moeten hebben, hoe het er ook uitziet, blijft het een feit dat overgewicht of ondergewicht niet gezond is. Daarom deel ik ook tips over afvallen of aankomen op een gezonde en leuke manier.

Ik hoop jou met mijn blogs vooral te inspireren, te motiveren en te helpen in het vinden en volhouden van jouw gezonde leefstijl. Waar een wil is, is een weg. Ook voor jou!


Veel leesplezier!


Mocht je naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen hebben over mij of over mijn blog. Neem dan gerust contact met mij op!