Over mij

gezondisliefde-overmij-love

Mijn naam is Chantal, ik ben 28 jaar en ik woon samen met mijn vriend in Delft. Ik werk in de keuken bij Bakker van Maanen in Delft waar ik mijn passie voor koken en gezonde voeding een plek kan geven en waar ik mij ontzettend thuis voel. In juli 2018 heb ik de opleiding Voedingsdeskundige afgerond en door deze kennis te delen op mijn blog en in het dagelijks leven hoop ik mensen te kunnen helpen met het oppakken van een gezonde leefstijl en hierdoor bepaalde doelen te bereiken.

Zelf probeer ik zo gezond mogelijk te eten, maar ik vind het ook belangrijk om op z’n tijd lekker te genieten van een stuk chocolade, uiteten te gaan of een heerlijk wijntje te drinken. Ik vind een goede balans belangrijk en ik heb deze op mijn manier gevonden. Ik doe 1 á 2 keer in de week aan Sportief Paaldansen en daarnaast ga ik een aantal keer per week naar de sportschool.

Ook vind ik het heel fijn om even tot rust te komen door een goede wandeling te maken in de natuur. Sporten doe ik niet alleen omdat het gezond is, maar ik doe het ook zeker voor ontspanning. Heerlijk om na een lange dag m’n hoofd leeg te maken op deze manier. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te lezen, kleuren, ben ik dol op koken en probeer ik tussen alles door veel van de wereld te zien.

De gezonde leefstijl die ik nu heb is zeker niet altijd zo geweest en heeft een hele weg gehad. In dit artikel vertel ik hoe mijn weg naar een gezonde leefstijl is gegaan.


Mocht je naar aanleiding van het lezen van deze pagina nog vragen hebben over mij of over mijn blog. Neem dan gerust contact met mij op!