Persoonlijk, Zwanger

Even een korte update

korteupdate-header

Heey, daar ben ik weer en leuk dat jij er ook bent! Ik dacht ik laat weer eens iets van mij horen, aangezien mijn laatste blog verscheen op 30 april. In de tussentijd is er veel gebeurt. Zo kon ik 4 mei gelukkig weer gaan werken en 1 juni kon ik weer terug naar mijn vertrouwde plekje in de keuken.

Inmiddels ben ik bijna 27 weken zwanger en man, wat gaat de tijd snel! De maanden april, mei en juni lijken echt als een waas voorbij te zijn gegaan. Nu de babykamer klaar is, we bijna alles in huis hebben en de kleine flink doorgroeit, kan het aftellen nu echt wel gaan beginnen.

Door de hele ‘corona situatie’ en mijn zwangerschap vond ik het de afgelopen maanden erg moeilijk om blogs te schrijven. Ondanks dat ik schrijven nog steeds super leuk vind en ik mijn passie voor een gezonde leefstijl nog steeds heel graag wil delen, lukte het mij niet om de motivatie te vinden. Sporten zit er voor mij voorlopig niet in, qua voeding heb ik weinig inspiratie en daarnaast ben ik gewoon erg druk met werken en ben ik volop aan het genieten van mijn zwangerschap. Ik zit heerlijk bovenop die roze wolk.


Rustiger aan doen

Helaas heb ik veel last van bekkeninstabiliteit, vaak na een lange werkdag (staand beroep) kon ik niet eens meer normaal lopen en had ik erg veel pijn. Ik kon eigenlijk alleen maar werken en daarnaast kon ik niks meer. Daardoor heb ik na overleg met de verloskundige besloten om minder te gaan werken. Ik werk nu nog maar voor 50%. Ook om ervoor te zorgen dat die kleine nog lekker lang en veilig blijft zitten.

Hoewel het eerst heel erg als ‘opgeven’ voelde, voelt het nu echt als de juiste beslissing. Mijn lichaam kan nu na een werkdag weer goed herstellen en tot rust komen en dat voelt super fijn. Voor iemand die altijd actief is, is het even terugschakelen, maar ik weet waar ik het voor doe en dat voelt goed. Ondanks de bekkeninstabiliteit heb ik verder een hele fijne zwangerschap en hoor je mij zeker niet klagen. Ik ben juist enorm dankbaar en trots dat mijn lichaam dit allemaal kan.

Nu ik dus wat meer thuis zit en rustiger aan moet gaan doen dacht ik, ik pak mijn laptop er weer wat vaker bij en ga weer aan de slag met mijn blog. Hoe dat er verder uit gaat zien weet ik niet zo goed. Ik blijf vooral lekker op die roze wolk zitten en hoe vaak en wanneer ik een blog online zet weet ik dus niet. Toch wil ik je graag de komende weken meenemen in wat ik doe om toch in beweging te blijven, hoe mijn eetpatroon er nu uitziet en wil ik vooral weer tips, recepten en inspiratie gaan delen voor een gezonde leefstijl. Ook als een soort stok achter de deur voor mezelf.


Nieuw Instagram account

Mocht je mij nog niet volgen op Instagram, ik heb een nieuw Instagram account aangemaakt. Mijn huidige account werd steeds meer persoonlijk en dit wil ik vanaf nu meer gescheiden gaan houden. Vandaar deze keuze. Ben jij dus op zoek naar inspiratie en motivatie voor een gezonde leefstijl? Volg dan nu mijn nieuwe Instagram account @gezondisliefde. Naast mijn blog deel ik hier ook regelmatig informatie, tips, eetdagboekjes en gezonde recepten. Zo blijf je ook gelijk op de hoogte wanneer er een nieuwe blog online staat. Zie ik je daar?


Bedankt voor het lezen en tot snel!

Liefs,
Chantal


hartjes-banner


Tagged , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.